VIVIX UNTUK KESUBURAN – USAHA NAK DAPAT CAHAYA MATA BAGI PASANGAN YANG DAH LAMA BERKAHWIN

Cantik Sihat Dengan Shaklee

VIVIX UNTUK KESUBURAN – USAHA NAK DAPAT CAHAYA MATA BAGI PASANGAN YANG DAH LAMA BERKAHWIN

August 10, 2015 Uncategorized 3
Assalamualaikum
Misi mengupdate satu entry harini berkobar kobar sebab nak kongsikan dengan korang pengalaman customer aku yang ambik VIVIX untuk kesuburan. Nak dijadikan sebuah testimoni, biarlah aku rahsiakan nama customer tu. Puan X ni dah lama pasang impian nak dapat cahaya mata. Tapi belum rezeki lagi walaupun dah pelbagai cara yang beliau usahakan. Sedih jugak kadang kadang bila dia luahkan perasaan dia yang sunyi bila tak ada anak. Jadi, aku bagitahu la mintak dia cuba VIVIX. Ini antara supplemen yang paling diwajibkan ambik secara konsisten kalau mahukan cahaya mata. But still, kita cuma mampu ikhtiar. Allah pun mintak kita berusaha sebelum dapatkan sesuatu. Betul? 
KENAPA VIVIX BANTU KESUBURAN?
Kerana Vivix membantu memperbaiki SEL dan DNA. So ianya secara tak lansung membantu rahim Puan X tadi untuk lebih SIHAT dan mudah untuk conceive. Alhamdulillah, selepas beberapa bulan konsisten dengan dose yang agak
berbeza (bergantung pada apa tujuan ambik vivix) Puan X akhirnya disahkan hamil
selepas 3 tahun menanti.
Cadangan aku  kepada korang yang mengalami masalah berikut, cuba ambil Vivix secara
konsisten. InshaAllah dengan izin Allah tak lama lagi giliran korang pula
.
Untuk yang ada masalah seperti  
  • PCOS
  • SPERM COUNT TAK CUKUP
  • PERIOD TAK REGULAR
  • SENGGUGUT
  • MEROKOK
  • CYST 
  • FIBROID
Yang mengganggu kesuburan tubuh badan korang selama ni, silalah dapatkan VIVIX sebagai ikhtiar meningkatkan kesuburan korang. Allah mahukan kita berusaha. Bukan hanya menanti dan menanti je. VIVIX mungkin boleh jadi asbab untuk korang dapat cahaya mata. Dengan izinNya 🙂 

Niat aku ikhlas lillahitaala untuk bantu customer yang berhajat nak menimang cahaya mata..InshaAllah aku yakin satu hari nanti korang juga akan dapat melihat DOUBLE LINE di UPT Test dan merasa baby kick korang sendiri. Perasaan yang Indah Subhanallah..Korang boleh klik button dekat bawah ni untuk tahu lebih details cara order ye 🙂



https://almaricantik.com/2015/06/07/pembelian-supplemen-shaklee-melalui-4/

 

3 Responses

  1. Ezy Loy says:

    aritu abah saye kene stroke..
    gugel2.. bru tau vivix blh sembuhkan stroke..
    pastu kakak saye order vivix..
    tp abah xsempat rase..
    abah pergi dulu..
    ='(

    bile tgok vivix teringat kat abah..
    ='(

  2. admin says:

    @Ezy Loy Ya Allah kesiannya ezy.. 🙁 Sedih sangat baca komen Ezy pasal abah. Takpela Ezy, allah lebih sayang kan dia.

  3. syu amir says:

    Vivix nie memang bagus untuk banyak penyakit…in sya Allah boleh ikhtiar dengan Vivix 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *