Vivix Supplemen Terbaik Untuk Ibu Berpantang Dan Kulit Cerah Berseri

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Vivix Supplemen Terbaik Untuk Ibu Berpantang Dan Kulit Cerah Berseri

November 2, 2017 Uncategorized 0

Vivix Supplemen Terbaik Untuk Ibu Berpantang Dan Kulit Cerah Berseri. Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah. Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta.
Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital… Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi.
Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…
Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah…Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi…
Vivix memang terbaik..



CARA PEMBELIAN VIVIX

CARA 1
Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau
Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
CARA 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana
yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila
membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban,
Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee
sekitar  Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.


Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
Regards,
Pengedar Top Shaklee Malaysia,
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik
PENAFIAN : Maklumat yang diberikan dalam
artikel ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Ia tidak bertujuan untuk
digunakan untuk merawat atau mendiagnosis keadaan perubatan. Ungkapan mereka
yang ditemubual ‘tidak semestinya mewakili pandangan pengarang dan ia di siar
untuk manfaat kepada orang lain yang mempunyai pengalaman yang sama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *