TAK PERNAH MAKAN UBAT HOSPITAL SEPANJANG 9 BULAN MENGANDUNG

Cantik Sihat Dengan Shaklee

TAK PERNAH MAKAN UBAT HOSPITAL SEPANJANG 9 BULAN MENGANDUNG

September 11, 2016 Uncategorized 0

Tak pernah makan ubat hospital sepanjang 9 bulan mengandung?!

Betul. Mama makan shaklee dari dulu sampai anak mama dah umur 2 tahun 8 bulan Sejujurnya saya tak pernah ambik supplemen selain shaklee dan jarang makan ubat hospital atau klinik

Mula dari asid folik untuk perancangan nak hamil, sampai lah vitamin
ibu hamil, semuanya shaklee. Bayangkan anak pertama terus tolak ubat
hospital dan cakap dengan doktor, saya pilih supplemen shaklee
Nasib baik doktor pun support saya makan shaklee hehe

Masa berpantang, orang lain makan jamu tapi saya tetap pilih shaklee, sampaikan luka bersalin pulih dalam seminggu je!  Apa yang saya perasan, disebabkan saya memang dah kerap makan shaklee
termasuk vitamin c yangtengah promosi sekarang, bukan saya je yang
jarang demAm, irine pun jarang demAm!

MAKWAN PENAT LAYAN IRINE MEMBEBEL HEHE

Harini irine nak masuk 3
tahun dah. Petah sangat cakap sampai makwan dengan nenek dia penat nak
layan dia membebel. Ada je benda dia nak tanya. Kita ni penat balik
kerja tapi layan kan aje keletah dia. Paham yang minda tengah berkembang
kan. Syukur sebAb sempat makan omega guard yang kaya EPA dan DHA untuk
IQ tu masa mengandung 8 hingga 9 bulan 

Semoga irine dan mama sihat selalu yee. Oh ye, kalau korang nak dapatkan tips dan konsultasi percuma tentang vitamin ibu hamil, contact je pengedar ni ye. Selain COD, boleh juga post ke seluruh Malaysia!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *