Tag: VIVIX MURAH

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix

Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix. Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni. Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak…
Read more


November 20, 2017 0

Anak Bebas ASMA Selepas 2 Bulan Amalkan Vivix

Anak Bebas ASMA Selepas 2 Bulan Amalkan Vivix. Hai Assalamualaikum W.B.T.. Nama saya Azlinda. Saya ingin berkongsi kisah anak saya, Muhammad Haqeem Al-Raziq yang diserang asma ‘silent chest’.  Pada Januari 2016, Haqeem mengalami batuk tak berhenti dan kesukaran bernafas. Apabila dibawa ke wad kecemasan, pihak hospital tidak dapat memberikan rawatan segera kerana tiada simptom asma atau…
Read more


November 19, 2017 0

Pengalaman Terindah Berpantang Bersama Vivix Shaklee

Pengalaman Terindah Berpantang Bersama Vivix Shaklee. Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nor Shahizan Rahimi Bt. Mohd Saad lebih senang dengan panggilan Yan. Sedikit perkongsian yang bakal di terjemahkan dalam sebuah penulisan ini bukanlah satu omongan kosong tapi satu perkongsian yang memberi manfaat extra pada diri saya. Syukur Alhamdulillah saya diberi kesihatan yang baik. Sejak lahir saya jarang…
Read more


November 18, 2017 0

Anak Saya Sembuh Dari KANSER PERINGKAT 4 Setelah Amalkan Vivix

Anak Saya Sembuh Dari KANSER PERINGKAT 4 Setelah Amalkan Vivix. Ini kisah anak saya. Anak saya disahkan mengidap kanser Hodgkins Lymphoma stage 4 pada usia 10 tahun. Beliau telah sembuh sepenuhnya setelah mengambil Vivix Shaklee.  Pada usia 10 tahun anak saya selalu mengadu sakit belakang. Saya dan suami menyangkakan kemungkinan jatuh basikal atau jatuh masa bermain. Sakitnya…
Read more


November 17, 2017 0

Mata Sihat Terpelihara Dengan Vivix

Mata Sihat Terpelihara Denan Vivix. Assalammualaikum…saya Hafzazuraein a.k.a Hafza Aein..Kalau anda masih ingat lagi..saya pernah tuliskan kisah suami saya yang menghidapi stroke pendarahan sehingga menyebabkan masalah pertuturan.. Dan mungkin tamai yang tak menyangka suami saya sekarang makin beransur pulih dari masalah itu..Alhamdulillah saya bersyukur sangat-sangat kepada Allah s.w.t, keluarga dan juga rakan2 yang lain.. Tapi kali…
Read more


November 16, 2017 0

Sakit Dan Lenguh Lenguh Badan Hilang Selepas Amalkan Vivix

Sakit Dan Lenguh Lenguh Badan Hilang Selepas Amalkan Vivix. Assalamualaikum. Saya Wan Zainab Bt. Wan Muhammad berusia 29 tahun. Mempunyai 2 orang cahaya mata lelaki. Saya suri rumahtangga yang bekerja dari rumah. Saya merupakan ibu yang aktif dan sibuk dengan aktiviti luar. Selepas melahirkan anak kedua, saya mengalami masalah sakit pinggang, lenguh-lenguh, sakit belakang dan kerap letih.…
Read more


November 15, 2017 0

Supplemen Wajib Bawa Kalau Nak Pergi Bercuti

Supplemen Wajib Bawa Kalau Nak Pergi Bercuti Assalamualaikum..baru-baru ni saya dan keluarga bercuti ke Perth, Australia. Kami pergi pada musim bunga. Suhu memang sejuk di sana sekitar 10 darjah celcius Saya memang jenis tak tahan sejuk termasuklah anak kedua saya yg baru berusia 1 tahun 4 bulan. Saya pula memang ada masalah paru-paru dari kecil. Bila sejuk…
Read more


November 12, 2017 0

Sakit Batu Karang Sembuh Selepas Amalkan Vivix

Sakit Batu Karang Sembuh Selepas Amalkan Vivix. Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Akmal Mustafa dan berumur 28 tahun. Saya seorang suri rumah, mempunyai 3 orang anak dan kini menetap di Terengganu. Saya pernah mengalami masalah sakit kencing sejak dari bangku sekolah. Seingat saya ketika saya di tingkatan tiga. Penyakit tersebut berlarutan untuk jangka masa yang agak lama.…
Read more


November 10, 2017 0

Kulit Muka Semakin Cerah Sekata Selepas Amalkan Vivix

Kulit Muka Semakin Cerah Sekata Selepas Amalkan Vivix. Assalamualaiku. Nama saya Zainah Mukhtar. Saya pengguna dan juga pengedar vitamin Shaklee. Saya dah makan hampir semua vitamin shaklee sejak 2 tahun lalu, ada 4-5 jenis yang belum. Vivix adalah yang terbaru saya cuba. Sebelum ni memang selalu tengok kawan-kawan dan pelanggan jer yang bercerita tentang keberkesanan vivix ni. Terdetik…
Read more


November 9, 2017 0

Tulang Retak Gara Gara Bola Bowling

Tulang Retak Gara Gara Bola Bowling. Ziela nak kongsikan pengalaman tragis Ziela dengan Vivix. Pada Februari 2016 , kami buat keputusan nak hijrah ke Ampang. Jadi masa sibuk nak packing barang nak pindah. Ziela masuk dalam bilik, sebab nak keluarkan baju dalam bilik. Sebab anak tengah tidur masa tu Ziela tak on lampu. Dalam gelap, tarik…
Read more


November 8, 2017 0