Tag: TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

Cantik Sihat Dengan Shaklee

VIRUS ZIKA – IBU HAMIL DISARAN MENJAGA KESIHATAN KE TAHAP PALING OPTIMUM

VIRUS ZIKA – IBU HAMIL DISARAN MENJAGA KESIHATAN KE TAHAP PALING OPTIMUM  ibu hamil disaran tidak panik dan mengambil langkah pencegahan bagi megelak dari jangkitan zika di mana bayi yang dilahirkan memiliki otak kecil. Golongan ibu hamil perlu sentiasa menjaga kesihatan supaya tidak member kesan kepada bayi yang dikandung.  Ibu hamil yang dijangkiti, wabak itu…
Read more


September 11, 2016 0

4 PENGALAMAN NGERI ISTERI KETIKA HAMIL YANG SUAMI PERLU FAHAM

Assalamualaikum Bukan senang nak jadi makhluk bernama perempuan! Suami kena faham lagi lagi bila si isteri sedang hamil. Jadi, ada 4 jenis pengalaman ngeri isteri ketika hamil yang suami perlu faham dan take note ye. Antaranya adalah Sembelit dan buasir, kaki krem, sakit kepala dan jangkitan pada jahitan (selepas bersalin). Jadi ini antara pengalaman yang…
Read more


February 12, 2016 0

PERIOD TAK TETAP PUNCA ISTERI SUKAR HAMIL

Assalamualaikum “…ramainya kaum isteri harini yang ada masalah period tak teratur. Suami pula asyik bagi hint hint je bila la waktu subur isteri aku ni..belah suami mahupun isteri, dua dua pun risau sebab dah 3 tahun kahwin masih belum ada anak…” Pukul 1 pagi baru selesai semak semua buku Follow Up Customer. Boleh dikatakan 80%…
Read more


September 5, 2015 0

SUPPLEMEN IBU HAMIL YANG PALING RAMAI ORANG CARI

SOALAN APA SUPPLEMEN IBU HAMIL YANG PALING RAMAI ORANG CARI?  Ok. Ni antara soalan paling femes aku dengar masa berkawan dengan bakal mak mak orang. Supplemen untuk ibu hamil yang paling ramai orang cari dah tentu la yang terbaik setakat ini kan? Masa borak borak semeja dengan bakal mak mak orang ni, actualy banyak benda…
Read more


September 4, 2015 0

NAK TAHU APA RAHSIA IBU HAMIL YANG SUKA BUAT AKTIVITI LASAK NI?

Nak tahu apa rahsia saya kekal cergas bertenaga masa mengandung dulu?  Pernah tak korang dengar orang kata, ibu hamil ni cuma kuat makan dengan kuat tidur je. Makan untuk dua orang katanya.. Tapi sekarang aku rasa ibu hamil bukan setakat kuat makan dengan kuat tidur je tau! Tapi kuat berjalan dan kuat aktiviti lasak! KAKI…
Read more


March 17, 2015 0