Tag: pengedar vivix

Cantik Sihat Dengan Shaklee

VIVIX – Minuman Terbaik Melawan Dan Cegah Kanser

Menurut https://thetruthaboutcancer.com/resveratrol-supplements-cancer/ resveratrol boleh melawan dan mencegah kanser.  Resveratrol adalah nutrien kuat yang paling terkenal kerana kehadirannya dalam kulit anggur. Ia adalah antioksidan yang kuat diklasifikasikan sebagai polifenol, dan merupakan sebatian aktif utama yang berkaitan dengan anti-penuaan.Kompaun ini, juga terdapat dalam pelbagai biji dan buah beri, disintesis dalam tumbuhan untuk membantu melindungi daripada bahaya, jangkitan dan penyakit…
Read more


April 24, 2018 0

Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix

Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix. Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni. Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak…
Read more


November 20, 2017 0

Anak Bebas ASMA Selepas 2 Bulan Amalkan Vivix

Anak Bebas ASMA Selepas 2 Bulan Amalkan Vivix. Hai Assalamualaikum W.B.T.. Nama saya Azlinda. Saya ingin berkongsi kisah anak saya, Muhammad Haqeem Al-Raziq yang diserang asma ‘silent chest’.  Pada Januari 2016, Haqeem mengalami batuk tak berhenti dan kesukaran bernafas. Apabila dibawa ke wad kecemasan, pihak hospital tidak dapat memberikan rawatan segera kerana tiada simptom asma atau…
Read more


November 19, 2017 0

Ada Tak Rawatan Alternatif Kanser Selain Kemoterapi?

Ada Tak Rawatan Alternatif Kanser Selain Kemoterapi? Kanser adalah antara penyakit yang ditakui oleh ramai orang sebab bila disahkan menghidap kanser, seolah-olah malaikat maut dah tunggu depan pintu. Ramai sebenarnya orang berjaya menghadapi penyakit ini dengan kekuatan dalam diri & sokongan orang sekeliling. Dan semestinya ramai yang nak tahu ada tak rawatan alternatif sembuh kanser selain…
Read more


November 19, 2017 0

Pengalaman Terindah Berpantang Bersama Vivix Shaklee

Pengalaman Terindah Berpantang Bersama Vivix Shaklee. Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nor Shahizan Rahimi Bt. Mohd Saad lebih senang dengan panggilan Yan. Sedikit perkongsian yang bakal di terjemahkan dalam sebuah penulisan ini bukanlah satu omongan kosong tapi satu perkongsian yang memberi manfaat extra pada diri saya. Syukur Alhamdulillah saya diberi kesihatan yang baik. Sejak lahir saya jarang…
Read more


November 18, 2017 0

Bacaan Darah Tinggi Cecah 200 Berisiko Mati Mengejut

Bacaan Darah Tinggi Cecah 200 Berisiko Mati Mengejut. Individu yang catat bacaan darah tinggi mencecah 200 adalah sangat merbahaya. Mereka berisiko untuk mendapat serangan jantung dan stroke. Tanda tanda penyakit darah tinggi sehingga mencatat bacaan 200 ini selalunya akan mengalami sakit kepala, sakit dada dan sesak nafas. Dan yang paling digeruni darah tinggi bacaan melampau…
Read more


November 18, 2017 0

Anak Saya Sembuh Dari KANSER PERINGKAT 4 Setelah Amalkan Vivix

Anak Saya Sembuh Dari KANSER PERINGKAT 4 Setelah Amalkan Vivix. Ini kisah anak saya. Anak saya disahkan mengidap kanser Hodgkins Lymphoma stage 4 pada usia 10 tahun. Beliau telah sembuh sepenuhnya setelah mengambil Vivix Shaklee.  Pada usia 10 tahun anak saya selalu mengadu sakit belakang. Saya dan suami menyangkakan kemungkinan jatuh basikal atau jatuh masa bermain. Sakitnya…
Read more


November 17, 2017 0

Mata Sihat Terpelihara Dengan Vivix

Mata Sihat Terpelihara Denan Vivix. Assalammualaikum…saya Hafzazuraein a.k.a Hafza Aein..Kalau anda masih ingat lagi..saya pernah tuliskan kisah suami saya yang menghidapi stroke pendarahan sehingga menyebabkan masalah pertuturan.. Dan mungkin tamai yang tak menyangka suami saya sekarang makin beransur pulih dari masalah itu..Alhamdulillah saya bersyukur sangat-sangat kepada Allah s.w.t, keluarga dan juga rakan2 yang lain.. Tapi kali…
Read more


November 16, 2017 0

Sakit Dan Lenguh Lenguh Badan Hilang Selepas Amalkan Vivix

Sakit Dan Lenguh Lenguh Badan Hilang Selepas Amalkan Vivix. Assalamualaikum. Saya Wan Zainab Bt. Wan Muhammad berusia 29 tahun. Mempunyai 2 orang cahaya mata lelaki. Saya suri rumahtangga yang bekerja dari rumah. Saya merupakan ibu yang aktif dan sibuk dengan aktiviti luar. Selepas melahirkan anak kedua, saya mengalami masalah sakit pinggang, lenguh-lenguh, sakit belakang dan kerap letih.…
Read more


November 15, 2017 0

Ubat Semulajadi Luka Kencing Manis Cepat Sembuh, Elak Dari Kena Potong

Ubat Semulajadi Luka Kencing Manis Cepat Sembuh, Elak Dari Kena Potong. Kebanyakan masyarakat kita, dah teruk baru nak pergi hospital. Nak taknak hospital terpaksa potong kaki sebab luka kencing manis dah merebak dan kuman dah terlalu banyak dekat bahagian luka tersebut.  Nak buat pembedahan pula kadang kadang makan kos sampai ribuan ringgit. Tu belum lagi…
Read more


November 15, 2017 0