Tag: PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Info Produk – Vitamin C Shaklee Sustained Released

Info Produk – Vitamin C Shaklee Sustained Released. Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh, dengan fungsi utama sebagai antioksida yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.* Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang…
Read more


November 10, 2017 0

Kenali 3 Produk Penjagaan Bayi Shaklee Baby Yang Organik Dan Selamat

Kenali 3 Produk Penjagaan Bayi Shaklee Baby Yang Organik Dan Selamat. Kebanyakan ibubapa sekarang semakin prihatin dengan produk penjgaan kulit bayi. Bagi mereka yang mempunyai bayi yang berkulit sensitif seperti ekzema, seudap pasti penjagaan luaran seperti ini antara yang paling dititikberatkan. Pemilihan produk mestilah yang selamat, semulajadi dan paling penting diuji secara klinikal.  Bukan bayi…
Read more


November 7, 2017 0

Bagaimana Untuk Mengawal Stress?

Saya seorang yang bole juga dipanggil OCD..so apabila melakukan saya sangat pentingkan kesempurnaan n ‘crash my head’ untuk melakukan yang terbaik. Bagi saya kalau tak dapat lakukan sesuatu terbaik, baik tak payah buat langsung Pada masa yang sama saya juga sejenis yang risau kalau saya ada melukakan hati orang dengan kata-kata atau perbuatan. Disebabkan itu,…
Read more


October 25, 2017 0

Cara Daftar Ahli Shaklee 2017 Secara Online Dan Percuma

Cara Daftar Ahli Shaklee 2017 Secara Online Dan Percuma. Dah lama makan produk Shaklee, tapi selama ni beli dengan orang. Kadang kadang letih survey sana sini siapa yang jual paling murah. Tahu tak sebenarnya anda tak perlu lagi bersusah payah macam tu sekali semata mata untuk beli produk shaklee? Anda sendiri boleh daftar sebagai ahli…
Read more


October 18, 2017 0

10 Tips Kurangkan Bengkak Susu

10 Tips Kurangkan Bengkak Susu. Menurut kaunselor laktasi Siti Asma Moin, masalah bengkak susu biasa berlaku dalam kalangan wanita semasa tempoh penyusuan terutama pada waktu berpantang. Pada minggu pertama selepas bersalin, anda mungkin dapati payudara sangat membengkak, sakit, berdenyut, membonjol serta terasa penuh dan tidak selesa. Ada yang demam akibat menahan kesakitan dari bengkak susu. APA PUNCA…
Read more


October 16, 2017 0

Wajib Cuba! 8 Tips Hilangkan Kaki Bengkak Ketika Hamil

Wajib Cuba! 8 Tips Hilangkan Kaki Bengkak Ketika Hamil. Usia kandungan dah mencecah trimester ketiga. Masa ni la masalah kaki bengkak selalu terjadi pada ibu hamil. Kadang kadang masalah kaki bengkak ni sampai boleh menggangu kehidupan harian. Nak berjalan rasa sakit, rasa tak selesa, kasut pun kerap bertukar gara gara kaki bengkak. Apa pun keadaan ini…
Read more


October 14, 2017 0

Gemuk Sebab Menyusu

Menarik perkongsian dari salah seorang rakan Facebook Safiya Amaran tentang gemuk sebab menyusu. Ada orang berhenti susukan anak sebab takut gemuk. Betul ke ibu boleh gemuk sebab menyusukan anak? Logiknya sebab bila menyusukan anak, ibu selalu rasa lapar dan asyik nak makan je sebab tu risau nak teruskan penyusuan takut gemuk. Ok jom kita baca…
Read more


October 12, 2017 0

Bahaya Tak Kencing Kotor Semasa Hamil? Ini Tips Elak Kencing Kotor

Bahaya Tak Kencing Kotor Semasa Hamil? Kenali Punca Dan Tips Elak Kencing Kotor. Setiap kali checkup kehamilan di klinik kesihatan, mesti buat ujian air kencing kan? Dan salah satu sebab  ujian tersebut dilakukan adalah untuk tahu sama ada ibu hamil terkena kencing kotor atau tidak. Nasib baik masa saya mengandung dulu tak pernah alami masalah…
Read more


October 11, 2017 0

Susu Tak Banyak Masa Berpantang? Cuba Amalkan Tips Tambah Susu Badan Ini

Susu Tak Banyak Masa Berpantang? Cuba Amalkan Tips Tambah Susu Badan Ini. Selalunya ibu muda anak pertama paling ramai alami masalah susu tak banyak masa berpantang. Ingat lagi masa saya berpantang anak pertama dulu, alhamdulillah susu banyak sampai bengkak bengkak. Tapi perlahan lahan jadi sikit bila dah mula bekerja. Sebab apa? Sebab penat dan stress…
Read more


October 9, 2017 0

Tips Elak Sembelit Bagi Ibu Yang Sedang Menyusukan Anak Ketika Berpantang

Tips Elak Sembelit Bagi Ibu Yang Sedang Menyusukan Anak Ketika Berpantang. Suami-suami wajib ambik tau. Sembelit adalah perkara yang tak boleh dipandang ringan. Bukan saja lepas bersalin, malah cuba suami suami tanya isteri yang tengah sarat tu, sembelit tak? Kalau dah duduk lama sangat bertapa dalam bilik air tu, jawabnya faham faham sendiri lah. Kesian tau. Sakit!…
Read more


October 6, 2017 0