Tag: OSTEMATRIX

Cantik Sihat Dengan Shaklee

TIPS PENYUSUAN DIRECT FEEDING DAN PUMPING

Gembira tak terungkap bila berjaya susukan anak sehingga 2 tahun kan? Impian nak menyusukan anak sehingga 2 tahun merupakan impian semua wanita bergelar ibu. Namun dek kekangan masa dan kesibukan ditambah pula golongan ibu tersebut seorang yang berkerjaya, ada di antara mereka yang tidak berpeluang untuk menyusukan anak mereka sehingga ke umur tersebut. Jadi mungkin…
Read more


March 24, 2017 0

KERAP CIRIT BIRIT, SEMBELIT ANTARA PENYEBAB MASALAH BUASIR

KERAP CIRIT BIRIT, SEMBELIT ANTARA PENYEBAB MASALAH BUASIR APA ITU BUASIR? Buasir ialah sejenis penyakit yang berlaku apabila terdapat perbengkakkan di bahagian vena. Perbengkakkan ini berpunca daripada tekanan yang tinggi semasa proses meneran yang mana ia akan menyebabkan dinding vena akan membengkak dan lebih teruk lagi dinding vena akan luka. TANDA AWAL BUASIR Terdapat beberapa…
Read more


February 2, 2017 0

TIPS UNTUK MASALAH KAKI BENGKAK KETIKA HAMIL

TIPS UNTUK MASALAH KAKI BENGKAK KETIKA HAMIL Kebiasaannya simptom ibu hamil ialah kaki bengkak. Sampaikan terpaksa beli kasut baru kerana kasut lama tak muat gara gara kaki membengkak dan besar. Tidak perlu gusar kerana masalah tersebut akan hilang selepas melahirkan. Untuk kurangkan kaki bengkak ikuti petua ini!1. Gunakan kasut yang sesuai dan selesa untuk menghindari…
Read more


February 2, 2017 0

PROMOSI SHAKLEE BULAN FEBRUARI 2017

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2017 Is nak bagitahu bulan ni Shaklee tawarkan promosi yang sangat BEST DAN BERBALOI BALOI. Bila is announce promosi ni dalam group Shaklee, ramai nak grab berbotol botol sebab memang murah sangatt tau PROMOSI OSTEMATRIX Ostematrix kalau beli TWINPACK dapat 5% diskaun, kalau beli 6 botol dapat PERCUMA SEBOTOL so maknanya korang…
Read more


February 1, 2017 0

TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE

Petang petang ni nak belanja satu TESTIMONI SET BERPANTANG dari pengguna Shaklee Semalam borak borak dengan mak. Mak mintak belikan sebotol Ostematrix sebab katanya, mudah lawas dan tak b***k keras. Dulu masa dia muda muda, paling siksa adalah masa berpantang. Sebab orang dulu dulu tak bagi minum air masa berpantang takut urat kembang. So bayangkan…
Read more


January 12, 2017 0

SUPPLEMEN UNTUK YANG TERSAYANG

SUPPLEMEN UNTUK YANG TERSAYANG… ..๐Ÿ˜€Untuk suami. Husband jenis kerja yang perlukan banyakkk tenaga. Kadang kadang balik kerja, dah kena jadi househusband pulak. Ehh kena…hehehe. Mana boleh isteri balik kerja je kena bertukar jadi housewife, suami pun kena bertukar jugak! So kami dah share tugas memasing. Sorang masak, sorang kemas dapur. Sorang kemas rumah, sorang lipat…
Read more


November 19, 2016 0

RAHSIA SUAMI CEPAT SIHAT

Assalamualaikum Rahsia suami cepat sihat? Macam ni, sejak exident motor last month, tulang bahu suami patah. So terpaksa warded dan buat operation masuk besi. Bila tulang bahu yang patah, banyak kerja terbatas nak buat. Tapi minggu lepas bila checkup, doktor puji sebab cepat sihat. Luka operation cepat kering, dan pergerakan sendi tu makin ok. Means…
Read more


October 10, 2014 0