Tag: cinch tea

Cantik Sihat Dengan Shaklee

TEH PILIHAN SURIRUMAH UNTUK TENAGA, ELAK MENGANTUK DAN KURUS

Assalamualaikum Masa pergi National Conference 2 tahun lepas, Shaklee bagi percuma beg dan dalam tu ada macam macam barang termasuk beberapa sache CINCH TEA MIX. Saja la tu Shaklee nak bagi kami semua try. Kalau yang pernah try tu mesti tak heran dah. Tapi secara jujurnyaa hehe aku memang tak pernah try Cinch Tea MIxx…
Read more


November 6, 2015 0

CARA BAKAR KALORI MASA TENGAH TIDUR WAKTU MALAM

Assalamualaikum BAKAR KALORI MASA TIDUR? Serius info yang aku google ni memang menarik perhatian aku. Aku google tentang calories burnt while sleeping. Dan memang betul betul terjadi pada someone ni. Dia selalu tertanya tanya macam mana berat badan dia boleh turun sikit sikit demi sikit bila tiap tiap hari lepas bangun tidur. Masa tidur pun…
Read more


September 6, 2015 0

TIPS BAKAR KALORI UNTUK SURIRUMAH YANG NAK KURUS TANPA BERSENAM

Pernah tak terdetik nak jadi surirumah lepas kahwin? Nak jaga anak sebab taknak bayar mahal mahal hantar nursery. Tapi lepas tu mesti terpikir ala duduk rumah je makan minum tidur, nanti gemuk, suami lari. Hehe. Ala sebenarnya siapa kata jadi surirumah takboleh kurus? Eh ramai je tau surirumah yang pandai pasang badan, lagi mengancam dari…
Read more


January 9, 2015 0

5 JENIS CAMPURAN AIR DETOKS YANG POPULAR UNTUK KURUS

Walaupun aku pernah buat entry tips untuk buat kita rajin minum, tapi ternyata, masih ramai lagi orang yang tak suka minum air kosong. Jadi, korang boleh cuba AIR DETOKS. Air detoks ni bukan saja sedap, tapi boleh buat kita jadi kurus! KURUS??? Ya kurus! Yea! Jadi sebelum aku kongsikan dengan korang jenis jenis campuran air…
Read more


January 7, 2015 4