Tag: CINCH SHAKE

Cantik Sihat Dengan Shaklee

TEH PILIHAN SURIRUMAH UNTUK TENAGA, ELAK MENGANTUK DAN KURUS

Assalamualaikum Masa pergi National Conference 2 tahun lepas, Shaklee bagi percuma beg dan dalam tu ada macam macam barang termasuk beberapa sache CINCH TEA MIX. Saja la tu Shaklee nak bagi kami semua try. Kalau yang pernah try tu mesti tak heran dah. Tapi secara jujurnyaa hehe aku memang tak pernah try Cinch Tea MIxx…
Read more


November 6, 2015 0

TIPS BAKAR KALORI UNTUK SURIRUMAH YANG NAK KURUS TANPA BERSENAM

Pernah tak terdetik nak jadi surirumah lepas kahwin? Nak jaga anak sebab taknak bayar mahal mahal hantar nursery. Tapi lepas tu mesti terpikir ala duduk rumah je makan minum tidur, nanti gemuk, suami lari. Hehe. Ala sebenarnya siapa kata jadi surirumah takboleh kurus? Eh ramai je tau surirumah yang pandai pasang badan, lagi mengancam dari…
Read more


January 9, 2015 0

5 JENIS CAMPURAN AIR DETOKS YANG POPULAR UNTUK KURUS

Walaupun aku pernah buat entry tips untuk buat kita rajin minum, tapi ternyata, masih ramai lagi orang yang tak suka minum air kosong. Jadi, korang boleh cuba AIR DETOKS. Air detoks ni bukan saja sedap, tapi boleh buat kita jadi kurus! KURUS??? Ya kurus! Yea! Jadi sebelum aku kongsikan dengan korang jenis jenis campuran air…
Read more


January 7, 2015 4

FUNGSI LEUCINE UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN

Apa fungsi Leucine untuk turunkan berat badan? Ramai nak turunkan berat badan tapi pastinya ramai yang tak tahu kandungan bahan dalam sesuatu supplemen tu. Supplemen yang mempunyai LEUCINE adalah paling baik untuk turunkan berat badan.   Leucine ni apa?  Kenapa otot penting kalau nak turunkan berat badan? Sebab otot la yang menaikkan metabolisme dalam badan kita.…
Read more


October 12, 2014 0

TIPS ELAK KURUS MENDADAK DAN KEKAL CANTIK BERTENAGA

Assalamualaikum. Kali ni nak kongsikan tentang tips elak kurus mendadak dan kekal cantik bertenaga. Kenapa kurus mendadak perlu dielakkan? Kenapa bila kurus, badan kena kekal cantik bertenaga? Actually aku memang dari azali TAK PERNAH percaya tentang ubat kurus yang dijual secara melambak lambak dekat mall ke, pasar malam ke, farmasi ke. Sebab kadang kadang ubat…
Read more


September 7, 2014 0