Tag: ALFALFA

Cantik Sihat Dengan Shaklee

TIPS PENYUSUAN DIRECT FEEDING DAN PUMPING

Gembira tak terungkap bila berjaya susukan anak sehingga 2 tahun kan? Impian nak menyusukan anak sehingga 2 tahun merupakan impian semua wanita bergelar ibu. Namun dek kekangan masa dan kesibukan ditambah pula golongan ibu tersebut seorang yang berkerjaya, ada di antara mereka yang tidak berpeluang untuk menyusukan anak mereka sehingga ke umur tersebut. Jadi mungkin…
Read more


March 24, 2017 0

PROMOSI SHAKLEE BULAN FEBRUARI 2017

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI 2017 Is nak bagitahu bulan ni Shaklee tawarkan promosi yang sangat BEST DAN BERBALOI BALOI. Bila is announce promosi ni dalam group Shaklee, ramai nak grab berbotol botol sebab memang murah sangatt tau PROMOSI OSTEMATRIX Ostematrix kalau beli TWINPACK dapat 5% diskaun, kalau beli 6 botol dapat PERCUMA SEBOTOL so maknanya korang…
Read more


February 1, 2017 0

KUAT BERPELUH LEPAS MAKAN BENDA NI!

Ada orang pantang bergerak sikit, berpeluh. Tu belum bersukan lagi. Habis basah baju seluar dalam semua bagai. Tu baru betul orang kata MANDI PELUH. Haha. Tapi ada orang yang susah berpeluh. Taknak la sebut siapa. (sebenarnya diri sendiri yang susah berpeluh hehe)  Bila susah berpeluh, misi nak kurus tu macam susah sikit. Yela, bagus bila…
Read more


March 14, 2016 0

CABARAN 31 HARI MENCARI CINTA 3 – KEPUTIHAN

Pernah tak korang alami keputihan? Actually masa aku sekolah dulu, bila dah datang bulan, benda benda macam ni rasa malu nak dibincangkan. Tapi sebenarnya penting untuk kita semua tahu apa tu keputihan. Keputihan jenis yang normal ke atau keputihan tidak sihat KEPUTIHAN YANG NORMAL Keputihan yang normal sebenarnya tak ada warna. Tekstur dia macam gam.…
Read more


January 3, 2015 1

BOLEHKAH SAYA AMBIL HERBLAX SAHAJA UNTUK KURUS?

Soalan pelanggan semalam.  Bolehkah saya ambil HERBLAX saja untuk kurus?  Jawapannya BOLEH.  TAPI.. Kena baca entry ni sampai habis baru betul betul faham.  Sebenarnya nak naik berat badan senang. Memang cukup senang. Makan donat sebiji pun boleh naik berat badan! Tapi kalau nak turunkan berat badan, memang susah buat segelintir orang. Ada yang diet sampai…
Read more


September 8, 2014 0