Special Promo Untuk Vivix Sempena Hari Malaysia 16 September 2017

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Special Promo Untuk Vivix Sempena Hari Malaysia 16 September 2017

September 13, 2017 Uncategorized 0
Sempena Hari Malaysia yang akan datang pada 16 September ni, saya nak share dengan korang semua promosi yang sangat best dan paling ditunggu tunggu oleh pencinta Vivix. Special Promo ni hanya akan berlangsung pada satu hari tu je tau! Jadi kepada yang berhajat nak dapatkan Vivix harga murah, korang kena baca sampai habis. 
SPECIAL PROMO FOR MALAYSIA DAY
Bagi yang nak dapatkan Vivix, promo kali ni saya cadangkan untuk korang beli dua botol terus sebab ianya sangat murah dan berbaloi! Apa yang korang akan dapat kalau beli Vivix dua botol pada Hari Malaysia nanti? 



BELI DUA BOTOL VIVIX DAN ANDA AKAN TERIMA :
5% discount

Free membership (worth rm80)
Cashback RM30++
Lucky Dip (mystery gift)

RAMUAN VIVIX 
Vivix
merupakan minuman botani yang mengandungi 4 ramuan hebat :
1. Lobak Ungu
2. Anggur
Muscadine
3. Japanese
Knotweed
4. British
Elderberry

VIVIX TOP BEST SELLER SHAKLEE
Kenapa Vivix sangat istimewa dan TOP BEST SELLER
Shaklee? 
1. Awet muda dan anti-penuaan
2. Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3. Mengurangkan risiko penyakit jantung.
4. Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5. Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong
kesihatan sendi
6. Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk
7. Membantu penyakit parkinson
8. Membantu penyakit strok – angin ahmar
9. Meningkatkan kesihatan imum badan
10.Menggalakan kesihatan keseluruhan

SIAPA YANG MEMERLUKAN VIVIX?

1. Nak awet muda – Vivix membantu
melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh dan melambatkan proses penuaan.
2. Nak berhenti rokok – membuang
nikotin yang ada pada DNA menyebabkan rasa tak suka lagi pada rokok kerana
Vivix buatkan rokok terasa pahit.

3. Nak tingkatkan kesuburan
Resveratrol melindungi Ovum telur yang daripada oxidate damage.
Apabila telur yang
‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang
lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
4. Nak bertenaga – Vivix memperbaiki
tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh
kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu
menguatkan sel tubuh.
5. Nak kawal kencing manis, darahtinggi – Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan
membaiki sel yang rosak.
6. Nak kurus – Resveratrol membantu
mengurangkan pengumpulan lemak, meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen
ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.
Vivix juga sesuai
diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya
kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.
CARA UNTUK DAPATKAN SPECIAL PROMO VIVIX SEMPENA HARI MALAYSIA 16 SEPTEMBER 
Promosi harga murah Vivix cuma berlangsung pada 16 September saja ye. Jadi siapa siapa yang nak, boleh book beserta bayaran kepada : 

Pengedar Top Shaklee Malaysia,
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *