Shaklee Baby Yang Organik, Selamat dan Terbaik Untuk Kulit Bayi

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Shaklee Baby Yang Organik, Selamat dan Terbaik Untuk Kulit Bayi

September 9, 2017 Uncategorized 0
Assalamualaikum & Selamat Berhujung Minggu!
Allahuakbar, rasanya lama sungguh tak update blog ni. terlalu fokus dengan Instagram sampai terlupa makyong ni ada blog rupanya. Kehkehkeh. Ok disebabkan dah terlalu lama tak update, jangan expect nak keluar entry yang panjang lebar. Sebab korang pun mesti macam malas nak baca kan? Mihmih
Jadi kita just nak bagitahu dekat korang yang ibu ibu ni, tak lama lagi Shaklee Baby akan masuk pasaran Malaysia. So jangan ditanya lagi lepasni kenapa shaklee tak ada jual barang kelengkapan baby. cubit kang. So ni ala ala teaser dulu. Nak bagi korang teruja. Teruja ke idok? 
Antara ciri ciri yang best yang ada pada barangan kelengkapan Shaklee Baby ni, sudah semestinya dia adalah organik, tiada paraben, mahupun wangi wangian yang boleh mengeringkan kulit baby kita, dan ianya sangat selamat malah sangat sesuai untuk baby yang berkulit sensitif! 
Tungguuuu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *