SEDAPNYA RASA MACAM SUSU PEDIASURE!

Cantik Sihat Dengan Shaklee

SEDAPNYA RASA MACAM SUSU PEDIASURE!

November 19, 2016 Uncategorized 1

Haritu ada orang tegur pipi irine dah naik balik. Yela lepas dia masuk wad aritu, memang susut dan takde selera makan. Risau betul tengok. Sebab dah biasa satu hari wajib makan nasi 2 kali. Susu 4 5 botol sehari

So bila selera makan hilang, badan mula susut. Tak boleh jadi ni, terus klik klik dekat website shaklee order mealshake ni. Bagitahu suami, lepas ni bancuh susu kena tambah satu scope mealshake. So klu satu hari 4 kali minum susu, 4scope mealshake la masuk perut hehe

Lagi best bila irine bertambah suka minum susu yang dah dibancuh mealshake. Rasa macam pediasure! Vanila gituAlhamdulillah harini berat badan dah naik. Selera makan bertambah. Main kucing pun rileks je tak alahan ke apa ke..

mealshake ni bagus untuk :

✅naikkan antibodi
✅ naikkan selera makan
✅ kurang risiko demam dan selesema
✅ bagi elak sembelit
✅alternatif untuk kanak kanak yang cerewet makan

Minum mealshake serupa makan nasi 10 jenis laukHeheheIsMa Lyeza
Hidher Yusof
0126716961

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *