Promosi Shaklee November 2017 – Multivitamin Untuk Kanak Kanak

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Promosi Shaklee November 2017 – Multivitamin Untuk Kanak Kanak

November 9, 2017 Uncategorized 0
Ibubapa mesti nak bagi yang terbaik untuk anak kan?
Actually saya pernah bagi Irine makan Vitalea Kids ni. Dia suka sampai susah saya nak control dia, asyik nak je. Satu hari ambik 1-2 biji je. Lepas tu saya perasan bila ambik ni, dia jarang demam dan jarang selesema.

Bulan November 2017 ni nak bagitahu shaklee ada promosi Vitalea Kids beli 3 botol dan dapat PERCUMA 1 botol.
Ye PERCUMA 1 BOTOL
So boleh la simpan stok untuk beberapa bulan. Tapi kalau ada anak ramai, boleh la bagi sebotol seorang ye
Vitalea Kids ni sejenis multivitamin. Kadang kadang kita ni selalu tak kisah anak anak kita makan junkfood, jajan, tu belum lagi makanan makanan lain yang tinggi pengawet pewarna bagai. So sesekali apa kata kita balancekan dengan multivitamin ni supaya anak anak kita sentiasa dapat bekalan nutrisi dan zat yang mereka perlukan.
Vitalea kids ni kalau ada yang masih tak tahu, ini adalah multivitamin yang terbaik untuk anak anak
3 Sebab Kenapa Anak2 Perlu Makan Multivitamin?
1. Memperkuat sistem imun diorg.
2. Menyokong tumbesaran anak2.
3. Memberi tenaga secukupnya utk si manja!
Promosi beli 3 botol percuma 1 ni hanya untuk bulan ni saja tau
CARA PEMBELIAN PROMOSI VITALEA KIDS 

Pengedar Top Shaklee Malaysia,
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *