Power Rabun Menurun Hanya Dalam Masa 5 Minggu??

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Power Rabun Menurun Hanya Dalam Masa 5 Minggu??

April 26, 2017 Uncategorized 0

Power rabun menurun hanya dalam masa 5 minggu? Ya. Saya ingin berkongsi dengan anda kisah mengenai mata saya. Saya mengalami masalah mata iaitu rabun jauh sejak dari tngkatan 3. Kerana saya amat gemar membaca buku dan menonton televisyen. Rabun saya bermula dengan power 100 dan sekarang bertambah hingga menjadi 375.

.
.Dalam 6 bulan yang lepas, saya baru sahaja menukar cermin mata saya dari power 300 hingga menjadi 375. Kenaikan sebanyak 75 power mata saya itu menyebabkan saya mengalami sakit kepala dibahagian depan kepala, dan diatas kening. Saya sangkakan saya mengalami migraine. Tapi bila cek dengan optometris, power saya dah bertambah.
.
.
Saya pun terus memilih untuk membuat cermin mata baru dengan power 375. Saya amat takut waktu tu kerana saya tak gemar memakai cermin mata. Kerana saya telah sedaya upaya mencuba menurunkan power rabun dengan makan lobak yang banyak. Tapi masih tiada hasil penurunan power rabun saya.
.
.
Usia perkahwinan saya hampir 11 bulan. Tetapi belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Jadi saya ambil initiative untuk mencuba mengamalkan Vivix Shaklee dimana dari pembacaan saya, ia boleh membantu untuk hamil.
.
.

Setelah 5 minggu saya amalkan Vivix sebanyak 2 hari sekali, setengah sudu. Saya merasakan perubahan yang amat ketara pada mata saya. Setiap hari saya sakit kepala. Saya dah tak boleh pakai cermin mata saya lebih dari 2 jam. Kalau tidak, saya akan sakit kepala, mata saya berat dan pening-pening. 

.
.
Kerana tak tahan sangat, saya pergi lagi berjumpa optometris. Doktor disitu membuat ujian test mata pada saya sebanyak 2 kali, kerana menyedari ada sesuatu yang terjadi pada mata saya. Setelah dikaji, rupanya masalah pening saya berkaitan dengan power mata yang tidak serasi. 
.
.
Rupa-rupanya power saya sudah menurun sebanyak 50 belah kiri, dan 50 juga belah kanan. Alhamdulillah saya terkejut sangat kerana amat tidak menyangka, selama ni saya beranggapan, bila dah rabun susah nak turun. Makin menaik ada lah. Rupa-rupanya tidak sama sekali.
.
.
Saya amat bersyukur dan sekarang saya dah tukar cermin mata baru dan masih mengamalkan pengambilan vivix untuk bebas dari cermin mata dan untuk kesihatan dalaman saya. Doakan saya dapat rezeki menimang baby pulak. Terima kasih Allah, Terima kasih Vivix.


BUAH EUROPEAN ELDERBERY DALAM VIVIX TINGGI KANDUNGAN VITAMIN A BAIK UNTUK MATA

European Elderberry yang merupakan salah satu bahan utama dalam kandungan vivix, selain daripada Anggur Muscadine, Polyganum Cuspidatum dan Purple Carrot. 
Rupa Elderberry ni bulat-bulat kecik saiznya dan berwarna purple gelap. Ia banyak tumbuh di Negara Eropah dan Asia Barat. Apa yang menariknya pasal Elderberry ni sebab ia sejenis buah yang kaya antioksidan. Dalam elderberry nie ada flavonoids yang sangat membantu untuk kuatkan sistem imun melawan penyakit dan mengelakkan sel- sel kita daripada rosak akibat radikal bebas.
Antara kandungan Elderberry yang lain:

  • vitamin C,
  • high amounts of vitamin A
  • potassium,
  • Iron,
  • vitamin B6,
  • fiber
  • betacarotene.
Bukan carrot saja yang ada vitamin A dan beta carotene tapi Elderberry pun ada juga. Cuba bayangkan double khasiat yang kita dapat untuk mata bila kita ambil vivix ni, satu dari Purple Carrot dan satu lagi Elderberry. 



CARA MEMBUAT PEMBELIAN VIVIX



CARA 1
Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. 

CARA 2

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

CARA 3
Dapatkan keahlian Shaklee secara percuma dengan pembelian dua botol VIVIX. Faedah menjadi ahli antaranya adalah dapat menikmati harga produk yang jauh lebih murah antara RM10-RM100 


IsmaLyeza
Visit my ig @almaricantikbyisma
Email: ismalizayahya86@gmail.com
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *