Pesta Vivix Murah Sempena Hari Malaysia 16 September

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Pesta Vivix Murah Sempena Hari Malaysia 16 September

September 18, 2017 Uncategorized 0
Pada 16 September yang lepas, masa Cuti Public sempena sambutan Hari Malaysia, Shaklee ada buat Sales murah gila untuk Vivix. Dah la murah, dapat cabutan bertuah pulak tu. Rugi siapa yang tak beli Vivix masa ni. Saya sempat jugak grab vivix masa tengah murah ni. Nak bagi pada mak mertua yang suspek kanser payudara. 
Ok jom kita tengok gambar gambar dorang yang happy gila dapat cabutan bertuah sambil memborong vivix. 

CARA UNTUK DAPATKAN VIVIX

Pengedar Top Shaklee Malaysia,
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *