PENGALAMAN AMBIL VIVIX UNTUK PARKINSON

Cantik Sihat Dengan Shaklee

PENGALAMAN AMBIL VIVIX UNTUK PARKINSON

December 15, 2014 Uncategorized 0
Minggu lepas ada customer dari Singapore nak beli VIVIX untuk bantu suami dia yang ada penyakit parkinson. So aku pun jual la VIVIX sebotol dekat dia dengan harapan, mudah mudahan penyakit beransur pulih. So ada beberapa kali jugak follow up dia tanya macam mana keadaan si suami tu. So pagi ni dapat testimoni hasil pemantauan si isteri tu. 
Seronok tak terkata bila dapat testimoni hebat ni! Alhamdulillah akhirnya doaku dimakbulkan. Semoga beliau dapat kesihatan yang lebih baik pada masa akan datang. Kalau nak repeat order boleh bagitahu. HEHE. So siapa kat sini yang ada ahli keluarga yang ada penyakit kronik macam PARKINSON, JANTUNG, KENCING MANIS, KANSER peringkat pertama, boleh la dapatkan sebotol VIVIX ni dari saya ye. Sebab saya akan bantu untuk bagi penerangan macam mana nak makan VIVIX ni. 
Hoyeh! 

Pengedar Shaklee Malaysia

Shaklee Supervisor

COD di daerah Seremban

Shaklee ID:910287

SMS/Whatsapp: 012-6716961

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug
Administration. These products are not intended to diagnose, treat,
cure, or prevent any disease.


Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di
laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau
menyembuhkan apa jua penyakit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *