Office HQ Baru Shaklee Kini Lebih Gempak

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Office HQ Baru Shaklee Kini Lebih Gempak

May 4, 2017 Uncategorized 0
Gambar ni pinjam dari Master Z masa beliau berpeluang join tour HO baru dekat Sunway Geo Avenue, betul betul sebelah Sunway Medical Center. Mereka dan Master Hadhatina Mkb/Mohd Kamarul Baharin juga diberi peluang private tour masuk ke dalam office Shaklee, siap masuk bilik Helen lagi (Presiden Shaklee M). Ada few things yg mungkin korang perlu tahu

1. SAIZ OFFICE SHAKLEE KINI LEBIH PADAT

Saiz office Shaklee yg baru sekarang ni separuh drpd saiz masa kat Sunway Pinnacle, walaupun jumlah staff tetap sama. Kenapa mereka bersempit begitu sekali? Supaya bajet yg mereka ada boleh digunakan untuk dapatkan kedai lokasi paling premium. Ya, mcm tu sekali mereka berkorban untuk “kedai” Shaklee ni.

2. LOKASI STRATEGIK

Masih lagi di Sunway, tapi sebab ianya betul betul nampak tepi simpang empat, siapa yang datang dari KESAS pun dah boleh nampak. Betul betul sebelah sunway medical center. Kalau prospecting kat sunway medical center, tentu mereka nak sihat, pergi beli vitamin kat sebelah.

3. ADA MEDICAL CHECKUP 

bawak ahli keluarga korg untuk buat medical check up dengan nutritionist secara berkala. Masa health fair mmg free untuk public, tapi lepas2 tu free untuk yg daftar ahli sahaja. Supaya, ahli keluarga yg perasan sihat sampai liat benor nak makan vitamin tu, sempat taubat untuk makan vitamin, sebelum sakit sampai bertemu ajal. Ini sgt penting, sbb masih ada dikalangan family kita yg masih keras kepala walau kita dah ingatkan dia, kan?
Dengan adanya office HQ Shaklee yang baru ni, korang boleh la dengan semangat waja mendaftar sebagai ahli dan boleh beli 10 top product best seller yang Shaklee dah list out ni. Top product dah tentunya Vivix! 

CARA MEMBUAT PEMBELIAN VIVIX 

CARA 1
Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. 

CARA 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

CARA 3
Dapatkan keahlian Shaklee secara percuma dengan pembelian dua botol VIVIX. Faedah menjadi ahli antaranya adalah dapat menikmati harga produk yang jauh lebih murah antara RM10-RM100 


IsmaLyeza
Visit my ig @almaricantikbyisma
Email: ismalizayahya86@gmail.com
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *