Mata Sihat Terpelihara Dengan Vivix

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Mata Sihat Terpelihara Dengan Vivix

November 16, 2017 Uncategorized 0

Mata Sihat Terpelihara Denan Vivix. Assalammualaikum…saya Hafzazuraein a.k.a Hafza Aein..Kalau anda masih ingat lagi..saya pernah tuliskan kisah suami saya yang menghidapi stroke pendarahan sehingga menyebabkan masalah pertuturan..
Dan mungkin tamai yang tak menyangka suami saya sekarang makin beransur pulih dari masalah itu..Alhamdulillah saya bersyukur sangat-sangat kepada Allah s.w.t, keluarga dan juga rakan2 yang lain..
Tapi kali ni saya nak share sikit pasal suami saya juga…yang dah consume dengan Vivix lebih setahun..untuk bantu atasi masalah stroke beliau..Kebiasaanya, orang stroke ini mempunyai masalah mata kan.. Kadang-kadang sukar untuk melihat…akibat dari sel-sel yang dah mati di otak mereka.. Begitu juga dengan suami saya..
Pada mulanya, beliau hanya menghadapi masalah pertuturan..Tapi tidak diketahui juga menghadapi masalah mata..mungkin sebab silau..atau pun masalah saraf pada mata..Kami dapat tahu bila membuat pemeriksaan susulan di bahagian Rehab di Hospital..Selepas itu, doktor menyarankan untuk melakukan pemeriksaan mata di bahagian pakar mata..
Tapi..apa yang memeranjatkan saya dan juga doktor mata..semua ujian mata yang dijalankan tidak menunjukkan pun beliau menghadapi masalah mata..Malah semuanya ‘perfect’ …Sampaikan doktor pun berkata “Saya sendiri pun tidak dapat bacaan macam ni”
Ini lah hasilnya setelah consume Vivix..yang dah lebih setahun..Alhamdulillah..Dengan izin Allah s.w.t…mata suami semakin baik walaupun beliau sudah pun berumur hampir 40 tahun..Malah kalau dilihat pun..tiada satu uban pun ada di kepalanya..dan kelihatan awet muda lagi..Memang terbaiklah Vivix..Terima kasih Vivix kerana menjadikan saya dan keluarga semakin sihat..



CARA BUAT PEMBELIAN VIVIX
CARA 1
Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau
Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan
CARA 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana
yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila
membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban,
Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee
sekitar  Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
Regards,
Pengedar Top Shaklee Malaysia,
FB : Isma Lyeza
FB Page : AlmariCantik
PENAFIAN : Maklumat yang diberikan dalam
artikel ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Ia tidak bertujuan untuk
digunakan untuk merawat atau mendiagnosis keadaan perubatan. Ungkapan mereka
yang ditemubual ‘tidak semestinya mewakili pandangan pengarang dan ia di siar
untuk manfaat kepada orang lain yang mempunyai pengalaman yang sama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *