MASKER VIVIX UNTUK WANITA TEPI DAPUR YANG NAK CANTIK MELETOP! HEE

Cantik Sihat Dengan Shaklee

MASKER VIVIX UNTUK WANITA TEPI DAPUR YANG NAK CANTIK MELETOP! HEE

March 15, 2016 Uncategorized 1
 kredit master Nana Macarona
Sembang dengan makcik sebelah rumah. Memang tak masak dibuatnya. Mengadu kulit muka dia makin banyak umur makin kusam je. Katanya dah la tak bekerja, duduk rumah, dengan Tshirt buruk (istilah Tshirt duduk rumah) rambut tak sikat, dok bekejaran dengan anak yang tengah nakal amat. Hehe. Bila umur makin meningkat ni, kulit muka memang dah tak sama macam masa muda. Kedut maybe akan nampak sikit tepi tepi mata, whitehead melambak, dan paling tak best, KUSAM. Eh suami alert ke tak ek dengan perubahan muka kita ni? Haha
Masker yang ramai dah start cuba untuk mengatasi kulit kusam teramat. VIVIX. Vivix ni supplemen yang orang dok telan sesudu kecik sehari. Rasa anggur yang SEDAP buatkan pemilik vivix rasa macam sayang je nak tepek dekat kulit muka untuk dijadikan masker. Tapi kusam punya pasal, tepek jela kan? Jadi ramai la orang yang dah start ambil vivix sesudu sehari dan buat masker seminggu 2 kali. (eh banyak banyak kali kang cepat pulak habis kan?) 
KENAPA VIVIX BAGUS UNTUK KULIT MUKA YANG KUSAM?

Vivix : Vitamin Anti Penuaan Dari Shaklee

Hasil kajian yang menelan belanja sehingga beribu-ribu dolar, oh, sampai
bilion rasanya, Shaklee telah menghasilkan satu formula ajaib, dari
kajian 2006, dan terciptalah Vivix Shaklee. Memang best. Kenapa vivix
ini sangat istimewa ? Korang boleh baca entry sebelum ini, tapi fakta di
bawah memang hebat .
  • Manusia menjadi tua kerana 4 faktor,
    dan salah satunya ialah faktor DNA itu sendiri, makin lama, DNA makin
    rosak, ianya membuatkan kita makin tua. 3 faktor lain pula menyebabkan
    badan kita akan diserang pelbagai penyakit seperti sakit jantung,
    nyanyuk, sakit sendi, diabetes dan macam-macam lagi.
  • Salah satu jenis Polyphenol, yang dipanggil Resveratrol,
    memang sangat bagus, dalam ujian makmal membuktikan DNA lebih kuat dari
    kerosakan dengan mengamalkan resveratol. Orang yang ambil resveratol
    akan nampak lebih muda dan lebih sihat.
  • Bahan-bahan dalam Vivix
    ini semestinya sangat hebat, salah satunya tentulah Anggur muscadine,
    memang kita tahu Anggur adalah makanan yang berkhasiat yang telah
    disebut dalam Al-Quran.
TESTIMONI WANITA KULIT KUSAM SELEPAS MINUM VIVIX
Ops, testimoni 18SX. Bukan kulit muka je yang improve, kulit bahagian lain lain pun ada perubahan nihh! eh tak boleh jadi nih. haha. harus cuba weh!
CARA PEMBELIAN VIVIX UNTUK WANITA DAN LELAKI KULIT KUSAM

CARA 1

Anda boleh terus klik ke VIVIX ini
dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau
Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


CARA 2
Sila
hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling
tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat
pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port
Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar
Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

 
IsmaLyeza
ig @shakleebyisma
Email: shakleebyisma@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 012-6716961
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi

 

One Response

  1. uiks terkejut cik en. ingt darah rupanya vivix.. hahahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *