Contest Gambar Bayi Comel, Peluang Dapat Hadiah Hamper Barangan Bayi! Bestnya!

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Contest Gambar Bayi Comel, Peluang Dapat Hadiah Hamper Barangan Bayi! Bestnya!

May 12, 2017 Uncategorized 0
Assalamualaikum semua. Semoga pada bulan Syaban ni kita diberi seribu keberkatan dan dimakbulkan setiap doa kita. Harini saya nak buat satu contest paling mudah untuk anda semua terutama mak mak, sertai sama dalam contest ni. Mesti mak mak ada banyak koleksi gambar anak anak yang comel comel kan? Ok jangan ketinggalan join contest ni harini jugak. Contest gambar bayi comel, peluang dapat hamper barangan kelengkapan baby!

MACAM MANA NAK SERTAI CONTEST NI?

Senang je. Anda cuma perlu ikut step step mudah dekat bawah ni. 
2. Selepas anda LIKE fanpage tersebut, email kan gambar bayi anda ke ismalizayahya86@gmail.com (bukan upload di fanpage ye) Dan tunggu admin upload gambar anak anda di fanpage tersebut. lepas tu baru anda perlu share untuk dapatkan like tertinggi. Gambar yang kami sudah upload di fanpage, yang mendapat like tertinggi, akan menang contest ini. 
3. Selain upload gambar bayi anda, jangan lupa sertakan nama bayi anda, umur (sertakan tarikh lahir), dan juga nama penuh ibu serta link FB anda 
4. Bayi berumur 2 tahun ke bawah saja ye. 
5. Tarikh akhir penyertaan adalah pada 19 Mei 2017. 


APA HADIAH CONTEST NI?

Macam yang disebut tadi, hadiah contest ni adalah HAMPER BARANG KELENGKAPAN BABY! Ada 3 hamper kita nak bagi korang! 🙂 So ada 3 pemenang kita nak bagi. Jangan lepaskan peluang keemasan ni! Contest paling mudah dan paling menyeronokkan! Masa ni la kita nak share gambar anak anak kita yang comel tu!
All The Best!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *