BUSINESS SHAKLEE Mudah Dan Sesuai Untuk Surirumah Dan Pelajar

Cantik Sihat Dengan Shaklee

Kenapa business Shaklee sangat sesuai untuk golongan suriumah dan pelajar? Jom kami kongsikan dengan anda tentang kelebihan business Shaklee ni. Yang pastinya ia sangat mudah, jimat masa, dan tak memerlukan modal yang besar! 

4 SEBAB KENAPA RAMAI PILIH BUSINESS SHAKLEE

MODAL SERENDAH RM65 SAJA

Ramai stuck nak buat business sebab perlukan modal yang besar. Nak jual kuih pun kena keluarkan modal. Betul? Tapi business shaklee tak perlukan modal pun. Anda hanya perlu bayar RM65 untuk daftar sebagai ahli dan mulakan business anda dari rumah! 

100% ONLINE TANPA PERLU ADA KEDAI

Mudahnya buat business Shaklee sebab tak perlukan kita untuk bukak kedai pun. Semuanya dibuat secara online. Sebab tu surirumah yang sibuk dengan anak, dan pelajar yang sibuk pergi kelas, pun boleh sama sama berjaya dengan business Shaklee. Anda cuma perlu ada Facebook/Instagram/Blog/ dan line internet 

BONUS UNLIMITED

Kalau anda rajin, anda boleh dapat 2,3,4,5,6 angka bonus setiap bulan. Semuanya bergantung pada hasil usaha anda. Tak ada had atau pun limitation berapa bonus yang akan dibayar. Yang penting, usaha dan konsisten, pasti anda berjaya buat sama macam mereka yang dah berjaya 

COMPANY SHAKLEE KUKUH

Ini juga antara sebab kenapa business Shaklee antara yang terbaik untuk anda ceburi. Company Shaklee sudah berada di Malaysia lebih dari 30 tahun! Dan keseluruhan lebih 60 tahun di dunia! Shaklee tidak pernah gagal membayar bonus kepada pengedar mereka

TUNGGU APA LAGI? JOM CEBURI BUSINESS SHAKLEE HARI INI. MACAM MANA CARANYA?

STEP PERTAMA ANDA PERLULAH DAFTAR SEBAGAI AHLI DULU

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

Jom ikuti langkah langkah mudah di bawah :

1. HUBUNGI KAMI

Anda boleh hubungi kami di nombor 0126716961. Boleh melalui Whatsap atau Telegram.  Anda juga boleh pegi ke Fanpage AlariCantik dan berhubung dengan admin. 

2. BAYAR DAFTAR AHLI

Kedua anda perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee. Bayaran pendaftaran hanya RM65 dan tambahan RM10 untuk kos penghantaran. Shaklee akan poskan Starter Kit Set seperti dalam gambar ini. 

3. SERTAKAN BUTIR BUTIR PERIBADI UNTUK DIDAFTARKAN

Selepas pembayaran, kami akan hubugni anda untuk dapatkan beberapa butir periobadi seperti nama, alamat, nombor kad pengenalan untuk kami daftarkan secara online. Hanya ambil masa 10 minit sahaja. 

4. TUNGGU EMAIL/MESEJ DARI SHAKLEE

Selepas kami daftarkan anda secara online, pihak Shaklee akan menghantar email dan mesej untuk nombor ID keahlian dan password sementaras untuk login dalam sistem Shaklee2 anda. Lepas ni anda boleh la klik klik untuk orderr barang customer

KENAPA KENA DAFTAR BAWAH TEAM AlmariCantik?

Team kami merupakan salah satu team Shaklee yang aktif dan mempunyai lebih 150 orang ahli Shaklee yang berdaftar dari seluruh Malaysia. Team ini juga bakal menerima lebih ramai lagi ahli ahli Shaklee yang baru pada tahun ini dan tahun tahun seterusnya.

1. MASUK DALAM SECRET GROUP SHAKLEE 

Semua ahli yang nak buat business boleh masuk dalam group support untuk dapat tips tips buat business shaklee contoh cara nak jawab soalan prospek, cara nak close sales dan sebagainya

2. OFFLINE COACHING

Berpeluang untuk belajar buat business Shaklee secara offline coaching. Boleh jumpa untuk belajar buat blog, belajar teknik marketing yang berkesan dan sebagainya.

3. KELAS NUTRISI

Setiap bulan pasti ada kelaskelas nutrisi mahupun ceramah kesihatan yang dianjurkan oleh Shaklee di tempat-tempat tertentu mengikut zon.

Kelas seperti ini dianjurkan oleh Shaklee dan ceramahnya diberi oleh pakar pakar nutrisi mengikut bidang masing masing.

Yang bestnye boleh bawak anak anak masuk sekali dlm kelas tu. Dengan menghadiri kelas lebih kerap apatlan serap ilmu lebih banyak. yelah ilmu tak akan habis tau.

Dapat ilmu, free gift, makan yang sedap..best tau

Macam macam jenis talk yang shaklee provide kita cuma perlu pergi je,tak pergi rugi sangat2.

Bukan apa, sebagai pengedar shaklee. Haruslah kita belajar kan tentang produk yang kita nak sharing tu bukan takat berpuas hati tapi kena juga ada ilmu tentang produk.

Inilah kelebihan buat biznes Shaklee. Ada guide, dan kelas khas untuk anda tambah ilmu.

4. POSTER PERCUMA

Senangnya buat business Shaklee. Sebab anda boleh dapat poster poster Shaklee yang cantik cantik melalui group kami. Anda tak perlu susah payah buat poster, cuma perlu ambil poster kami dan share sahaja di Facebook/Instagram anda 

5. KELAS BIMBINGAN ONLINE

Kalau anda jenis yang suka duduk rumah, susah nak pergi kelas luar, anda hanya perlu join saja kelas kelas bimbingan online macam ni. Sambil layan anak main pun anda boleh dengar dan belajar buat business Shaklee. Sesuai sangat kalau anda jenis surirumah ataupun student

BERPELUANG JADI PENGEDAR SHAKLEE KAWASAN ANDA

MUDAHNYA BUAT BISNES SHAKLEE. CEPAT DAFTAR AHLI HARI INI

BAGAIMANA SHAKLEE MEMBANTU KEHIDUPAN NANA

Nana merupakan salah seorang ahli Shaklee yang mendaftar di bawah team AlmariCantik. Dari ahli yang hanya makan sendiri, akhirnya berminat untuk mencuba perniagaan Shaklee secara online dan offline. Jom kita dengar pengalaman Nana bagaimana perniagaan Shaklee ni banyak membantu beliau!