3 Tips Kurus Paling Selamat Dan Sihat Yang Paling Orang Degil Taknak Ikut

Cantik Sihat Dengan Shaklee

3 Tips Kurus Paling Selamat Dan Sihat Yang Paling Orang Degil Taknak Ikut

May 5, 2017 Uncategorized 0
Korang pernah tengok orang jual set kurus…
“Tak perlu Bersenam, Tak perlu berlapar, hanya makan XXX anda akan kurus dlm masa 3 minggu” Hati hati ya sebab ia mungkin mengandungi anti obesity drug yang biasanya digunakan oleh doktor untuk pesakit yang mengalami obesiti yang tak terkawal. Nah ni kami nak kongsikan 3 tips paling selamat dan sihat tapi paling ramai orang degil taknak ikut. Dorang lebih suka makan ubat kurus yang jenama XXX tanpa buat 3 tips ni dan akhirnya mendapat penyakit kronik di kemudian hari. Sihat cara Shaklee bukan macam itu. Sihat cara Shaklee ialah dengan ubah gaya hidup kita.

1. BERSENAM

Wajib okey wajib. Ia adalah simulasi pergerakan tubuh badan yg lamaaaa kita tak buat. Yelah bayangkan kalau kerja office tu, dari pagi sampai petang eksesais tangan je… bila nak gerakkan tubuh badan kan. Otot tak bergerak lama lama boleh jem. Sebelum masuk umur 35 tahun, bersenam mesti jadi amalan. As mudah as buat jumping jack & squat tiap tiap pagi je. Kalo burpee & plank lagi bagos. Apa lagi kalo lari 10km everyday kan 

2. AMALAN PEMAKANAN SIHAT

Ramai yang salah faham. Ramai ingat kalau dh makan vitamin, makan makan ni tak payah jaga sangat. Dan kalau dah jaga makan, tak payah dah makan vitamin… hakikatnya kita wajib jaga makan & makan vitamin. Kenape??? Sebab zat makanan kita dah berkurang daripada asalnya. Ditambah pulak macam macam pencemaran…. makan makanan organik ke tetap kena makan vitamin. Kecuali ada orang cipta mesin masa & kita semua balik ke zaman Neolitik.

3. KURANG KUANTITI TINGKATKAN KUALITI

Pernah dgr MALNUTRISI? Malnutrisi bukan tak cukup zat, tapi zat yang tak seimbang. Kita mungkin makan banyak, tapi yang banyak tu lemak, kalori,….. sudahnya badan kita nampak ‘sihat’ tp hakikatnya dalaman kita sakit! Yang belum detox cube lah wat program detox Shaklee. Buang segala benda tak faedah dari badan kita.
Shaklee bukan sekadar produk & bisnes tau… shaklee ni adalah lifestyle. Lifestyle Shaklee high class 
Oh ya sebut pasal Program Detox Shaklee, korang boleh la klik link ni PROGRAM DETOX SHAKLEE. 

CARA MEMBUAT PEMBELIAN SET DETOX SHAKLEE

CARA 1
Anda boleh terus klik ke SET DETOX SHAKLEE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. 

CARA 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

CARA 3
Dapatkan keahlian Shaklee secara percuma dengan pembelian dua botol VIVIX. Faedah menjadi ahli antaranya adalah dapat menikmati harga produk yang jauh lebih murah antara RM10-RM100 


IsmaLyeza
Visit my ig @almaricantikdotcom
Email: ismalizayahya86@gmail.com
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *